Hafta Sonu İçin Antalya'da Gidebileceğiniz 4 Rota

Özellikle büyükşehirlerin yorucu ve rutin hayatından birkaç gün bile kaçmak ve dinlenmek, doğayla buluşmak isteyenler hafta sonu kaçamaklarını sever.

YAŞAM SAĞLIK 15.04.2016 22:06:00 0
Hafta Sonu İçin Antalya

Özellikle büyükşehirlerin yorucu ve rutin hayatından birkaç gün bile kaçmak ve dinlenmek, doğayla buluşmak isteyenler hafta sonu kaçamaklarını sever. İki gün bile olsa zaman ayırıp hafta sonunu farklı geçirmek isteyenlerin tercih ettiği en güzel yerlerden biri de Antalya ve çevresi oluyor.

 

O kadar bunaldınız ki, Antalya’ya ulaşmak ve iki günlük de olsa bu büyüleyici şehirde zaman geçirmek için can atıyorsunuz. O zaman ilk fırsatta bir hafta sonunuzu ayarlayın ve uçak biletinizi zaman kaybetmeden alın. Hızlı ve güvenli bir şekilde, en ucuz bileti bulmak ve satın almak istiyorsanız www.ucakbileti.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Ucakbileti.com'un iOS ve Android mobil uygulaması uçak bileti satın almayı oldukça kolay hale getiriyor. Böylece uçak bileti almak için bilgisayarınıza gerek duymadan cep telefonunuzdan kolayca bilet alma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Ucakbileti.com'un mobil uygulamaları ile Pegasus, Atlasjet, Onur Air, THY, Sunexpress, Anadolu Jet, Bora Jet olmak üzere tüm havayollarından en uygun fiyatları bulmak için sorgulama yapabilir, uçak rezervasyon ve ucuz bilet alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Antalya’da keyifli bir hafta sonu kaçamağı yapmak ve bu güzel yerleri gezmek için antalya uçak bileti aldınız, seyhatinize hazırlandınız ve bu iki güne neler sığdırabilirim diyorsunuz. İşte size gezebileceğiniz yerlerle ilgili birkaç tavsiye;

 

Kaş
Huzur arıyorsanız gideceğiniz yerler arasında kesinlikle Kaş olmalı. Harika bir kumsal, muhteşem bir deniz arıyor  ve doğayla baş başa kalmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Kaputaş plajı, Büyükçakıl ve Küçükçakıl plajları keyif yapabileceğiniz yerler. Hele ki yamaç paraşütü, tırmanış gibi adrenalin sağlayan sporları seviyorsanız, dalmaya aşıksanız veya trekking ilgi alanınızda Kaş’tan vazgeçmeyin.

Kemer
Yeşile ve maviye doymak isteyenler, kafa dinleyecek yer arayanlar Antalya’nın 42 km güneyinde bulunan Kemer’i listelerine ekleyebilir. Şık ve konforlu otelleri ile ziyaretçilerini ağırlayan Kemer’in restoranlarında yiyeceğiniz yemeklerin, kafelerinde içeceğiniz çay ve kahvenin tadını uzun zaman unutamazsınız. plajları ve yat limanlarıyla eğlenceli bir tatil vaat ediyor. Gündüzleri denizin tadını çıkarıp geceleri ister sakin geçirebilir, isterseniz de canlı müzik mekanlarında ya da kulüplerde eğlenerek keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Alanya
Antalya’nın en gözde bölgelerinden Alanya, birçok yerli ve yabancı turistin gözde yerleri arasındadır. Zaman geçirmeye doyamayacağınız ve ayrılmak istemeyeceğiniz eşsiz plajları ve doğal güzellikleriyle, iki günlüğüne de olsa sizi kendinizden geçirmeye yetecek bir bölgedir.  Zaman ayırabilirseniz  Damlataş Mağarası ve Alanya Kalesi’ni keşfe görebilirsiniz.  Kleopatra plajının keyfini çıkarmadan sakın dönmeyin.

Side
Antalya’nın en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri de Manavgat’a yakın olan Side’dir. Gidenleri muhteşem kumsalı ve doğa güzellikleriyle ile kendine hayran bırakan Side’de, Apollo tapınağından gün batımını izlemenin keyfini mutlaka çıkarın. Side mavi bayraklı plajlarıyla ünlüdür. Side’de Titreyen Göl, Sorgun ve Sorgun 2, Side Halk Plajı, Club Ali Bey ve Sol kamelya tercih edeceğiniz plajlar arasında yer alabilir.