Kaldı 4

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin '11 ilçeye 11 okul' projesi kapsamında 7. okulun temeli Malkara'da atıldı. 21 derslikli olan ve 2 milyon 950 bedelle ihaleye çıkarılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu

GÜNDEM 13.04.2016 01:53:00 0
Kaldı 4

Hacıevhat Mahallesi, Yeşilbağlar Sokaktaki okulu temel atma törenine CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Münür Karaevli, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Malkara İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Daire Başkanları, siyasi ve sivil toplum kuruluşu  temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

 

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ
Malkara Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malkara Kaymakamlığı ile yapılan görüşmelerin sonucunda Malkara'da bir ortaokul ihtiyacı olduğunu gördüklerini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "21 derslikli ortaokulumuzun temelini atıyoruz. 9 ay gibi kısa bir sürede Malkara halkına hizmet etmeye başlayacak. Umuyorum ki Malkara'da yaşayan tüm hemşerilerim gibi vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirir ve Malkara'ya burada yetişen çocuklarımız, gençlerimiz bizden aldıkları bayrağı daha yukarılara taşıyarak hizmet ederler. Bizim başlattığımız hizmet kervanına onlar da katılırlar.Ben bugün Büyükşehir Belediye Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bugün 36 yaşını bitirdiğim günde bana böyle bir hediye verdiği için, Malkara halkına böyle bir hediye verdiği için, en anlamlı hediyeyi aldığı için kendisine teşekkür ediyorum. Yapılacak olan ortaokulun Malkaramıza, Malkaralı gençlerimize, Malkara'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."dedi.
HAYIRLI OLSUN
En güzel yatırımın insana ve eğitime yapılan yatırım olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. okulun temelini Malkara'da atıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'e yakışır gençlerimizin bu okuldan mezun olması dileğim ile 21 derslikli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ortaokulunun Tekirdağımıza ve Malkara ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri butona basarak okulun temeline ilk harcı attı. Temel atma töreni sonunda katılımcılara pilav ve ayran ikramında bulunuldu.