CHP'de kongre heyecanı

29 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan ancak CHP Genel Merkezi tarafından iptal edilen CHP Çerkezköy İlçe Kongresi yarın yapılacak. Yeni yönetimin belirleneceği kongreye mevcut İlçe Başkanı Engin Camcı tek

GÜNDEM 9.04.2016 02:42:00 0
CHP

CHP Genel Merkezi tarafından, 'Muhtarlık Bölgesi delegeleri ve parti içi ön seçmen seçimleri ile il-ilçe kongreleri’ seçimleri ile ilgili olarak, Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerindeki kongreler, genel merkez tarafından bir çok defa istenen tutanaklarının ve listelerin gönderilmemesi gerekçe gösterilerek seçimler durdurulmuştu. Bu dönemde CHP eski İlçe Başkanı Birol Öztürk de görevden alınmıştı.

DELEGE SEÇİMLERİNİ FARKLA KAZANDIK
Bu karardan 5 ay sonra CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı pazar günü saat 11.00’de Beylice Düğün Salonu’nda olağan kongresini gerçekleştirecek ve 256 delege sandık başına gidecek.11-13 Mart tarihleri arasında yapılan mahalle delege seçimlerinde beyaz liste olarak tüm mahallelerde farklı bir şekilde tüm delegelikleri kazandıklarını belirten CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, "Diğer listede yer alan Barış Erdoğan kardeşimizin önderliğinde çok demokratik bir yarış sergilediler. Buradan başta Barış Erdoğan arkadaşımıza ve tüm partililerimize seçime katılan tüm parti üyelerimize teşekkür ediyorum. O gün de dediğimiz gibi yapılan bu seçimlerde kazanan partimiz olmuştur. Biz her zaman birlik ve beraberlik içersindeyiz ve bundan sonrada öyle olacağız’ dedi.
Camcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çerkezköy’ün her noktasındaki hemşerilerimize dokunmak, güçlü örgüt, güçlü Çerkezköy, güçlü CHP hedefimizle, sevgiyle hep birlikte el ele vererek parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak için CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. 10 Nisan 2016 pazar günü yapacağımız olağan ilçe kongremizin bir demokrasi şöleni havasında geçmesini diliyor, tüm delegelerimizi, parti üyelerimizi ve Çerkezköy halkını bu demokrasi şölenine davet ediyorum” dedi.
İMZA ALIRSAM ADAYIM
Mahalle delege seçimlerinde Camcı'ya rakip olan Barış Erdoğan ise, kongrede, delege sayısının yüzde 10’unun imzasını aldığı takdirde aday olacağını belirtti.