Kaybolmaya karşı "sevgi izi"

Ergene'de, zihinsel engelli 30 bireyin koluna ailelerinin onayıyla, 'Sevgi İzi' projesi kapsamında kaybolmaları halinde kimlik bilgilerine ulaşılmasını sağlayacak numaralar dövme olarak işlendi.Ülke genelinde yaygın

GÜNDEM 3.04.2016 22:28:00 0
Kaybolmaya karşı "sevgi izi"

 

Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde engelli vatandaşlara yönelik 'Sevgi İzi' projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında ilçe genelinde aklı baliğ olmayan kişilerin kayboldukları zaman ailelerine kolaylıkla ulaşabilmesi amacıyla kollarına dövme yapılarak numaralar verildi. Bu numaralar sayesinde kaybolan engellilerin aileleriyle iletişime geçilebilinecek.

 

 

SEVGİYLE ENGELLERİ AŞIYORUZ 
Sevgiyle çıktıkları hizmet yolculuğunda vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik çok sayıda hizmetimizi hayata geçirdik. Sevgi aracımızdan, akülü sandalye yardımı ve akülü şarj istasyonuna kadar projelerimiz kapsamında engellilerimize desteğimizi sürdürüyoruz.Bu proje ile kaybolan engelli vatandaşlarımız dövme numarası ile kimlik bilgileri belirlenerek ailelerine teslim edilecek."dedi.