Albayrak'tan fotoğraf tepkisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 ilçe ziyaretleri kapsamında dün Çerkezköy,Kapaklı ve Saray'a geldi ve buralardaki çalışmaları inceleyip, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir

GÜNDEM 31.03.2016 01:40:00 0
Albayrak

Mesaisine sabah saat 05.00'da başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak'ın ilk durağı Çerkezköy oldu. Burada Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İmdat Özgör, Nedim Yılancı ve Ömer Kılıç ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Ardından da TESKİ’nin ilçede sürdürdüğü çalışmaları denetledi ve ekiplerden bilgi aldı.
Çerkezköy'deki incelemenin ardından Albayrak, Kapaklı'nın Pınarça Mahallesi'ni ziyaret etti. Pınarça Mahalle Muhtarı Özcan Bozkaya ve vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Albayrak talepleri dinleyerek en kısa zamanda değerlendirileceğini belirtti.
ÜÇÜNCÜ DURAK SARAY
Albayrak'ın üçüncü durağı ise Saray oldu.
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret eden Albayrak, ilçeye yapılan yatırımları anlattı. Saray’ın su ve kanalizasyon şebekesi değiştirildiklerini belirten Albayrak, “Bu durum çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz, ancak 50 yıllık asbestli boruları, köhnemiş kanalizasyonu değiştireceğiz diye söz vermiştik ve sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cefayı beraber çektik, sefayı da beraber süreceğiz,” dedi.
BİZ SİYASETİ NEZAKETLE YAPARIZ
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay'ın makamında kendisine yaptığı ziyaret sonrası hediye edilen çizmeyle ilgili sosyal medyada AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı’nın paylaştığı fotoğraflarla ilgili de konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, “Hepinizin takip ettiği bir olay yaşandı. Arkadaşlar çamurdan şikayetçi oldukları için bana çizme vererek bir gönderme yaptılar. Ben de kendilerine çorap vererek altı ay sonra yollar yapılmaya başlayınca çorapla gezebileceklerini söyledim. Kendi sitemizde iki fotoğrafı da yayınladık. Onlardan da bunu rica ettim. Ancak akşam baktığımda yalnızca çizmeli fotoğrafı koyduklarını gördüm. Biz siyaseti nezaketle, hizmeti de güler yüzle yapan insanlarız. Böyle olması gerekir.” dedi.