Ünlü sanatçıdan Samsunlulara ziyaret

Ünlü müzisyen Gökhan Güney, Kapaklı Samsunlular Derneğini ziyaret etti ve burada dernek üyeleriyle sohbet etti. Burada ünlü sanatçı, kendisi için Samsun ve Samsunluların ayrı bir önemi olduğunu söyledi

GÜNDEM 25.03.2016 01:12:00 0
Ünlü sanatçıdan Samsunlulara ziyaret

Kapaklı Samsunlular Derneği ziyaret eren Gökhan Güney’i Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Aktürk, Kapaklı Belediye meclis üyesi İbrahim Aktürk, Kapaklı Güreşleri Ağası Yakup Torun, Kapaklı Samsunlular Derneği Şölen Ağası Şenol Batum ve Dernek yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Aktürk,"Değerli sanatçımız Gökhan Güney ne zaman davet ettiysek bizleri kırmayıp davetlerimize katıldı. Her yıl düzenlemiş olduğumuz piknik şölenlerinde sahne aldı. Derneğimiz ve üyelerimiz adına kendisine derneğimize göstermiş olduğu ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
KENDİSİNİ AĞIRLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Ünlü sanatçı Gökhan Güney’i ağırlayan Samsunluların oldukça şanslı olduklarını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bizlerde değerli sanatçımız Gökhan Güney’in şarkılarıyla büyüdük. Bugün burada kendisini ağırladığımız için mutluyuz. Siz Samsunlular’da böyle bir sanatçıyı ağırladığınız için oldukça şanslısınız. Kendisi ülkemizin örnek sanatçılarından bir tanesi. Ziyareti için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.