Temeli başkanlar attı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ve 2 milyon 350 bin liraya mal olması beklenen Yeniçiftlik Kapalı ve Açık Pazar Yerinin temeli, Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve çevre ilçe belediye başka

GÜNDEM 25.03.2016 00:55:00 0
Temeli başkanlar attı

Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Münir Karaevli'nin yanı sıra Marmaraereğlisi Belediye Başkanı ibrahim Uyan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan,Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, CHP Tekirdağ  İl Başkanı Recep Öktem ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından projeyle ilgili bilgi veren Uyan, "Yeniçiftlik Mahallesi’nde yaz nüfusu 150 bine ulaşmakta olduğundan yoğun trafik ve sıcaktan bunalan vatandaşların, talepleri üzerine geliştirilen proje vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor. Projenin gerçekleşeceği alan 12 bin metrekare olacak. Bu alanda 180 adet kapalı, 550 adet açık stand yer alacak. Kapalı ve açık pazar yerinin maliyeti 1,5 milyon ve toplam maliyet ise 2 milyon 350 bin lira olacak."dedi.
İlçe Müftüsü Yusuf Arslan'ın duaları eşliğinde kesilen kurbanın ardından Belediye Başkanları butona basarak  pazar yerinin temelini atı.