Hırsızı elindeki dövme ele verdi

Edirne'de 19 yaşındaki K.A., 7 ayrı işyerinden hırsızlık yaptı. Yüzünü atkı ve kapüşon ile gizleyen K.A.'yı ise elindeki 'kartal' dövmesi ele verdi. K.A.,Edirnespor-Bayrampaşa Tuncaspor futbol ma?

GÜNDEM 23.03.2016 00:52:00 0
Hırsızı elindeki dövme ele verdi

 

Edirne’nin en işlek yeri olan Saraçlar Caddesi üzerindeki 6 işyeri ile Edirnespor Taraftarlar Derneği’ne girerek, forma, laptop, cep telefonu ile 2 bin liraya yakın parayı çalıp kaçan K.A’nın güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntüsünde sol elinde kartal dövmesi olduğunu belirleyen polis, hırsızlık zanlısının eşkalini ekiplere dağıttı.
 

 

STAT GİRİŞİNDE YAKALANDI
Fanatik  Edirnespor taraftarı olduğu öğrenilen hırsızlık zanlısı K.A., Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Edirnespor ile Bayrampaşa Tuncaspor karşılaması izlemek için 25 Kasım Stadına geldi. Stat girişindeki polis kontrol noktasından geçen K.A.'nın sol elindeki kartal dövmesini gören polis ekipleri, K.A.'yı gözaltına aldı. K.A. polisteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 'hırsızlık' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi.