Puan kaybına tahammülümüz yok

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 21'inci haftasında 1911 Çerkezköyspor, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Saray Belediyespor ile karşılaşacak. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknikdirektör

SPOR 11.03.2016 00:39:00 0
Puan kaybına tahammülümüz yok

OĞUZ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Süper Amatör Lig’deki Çerkezköy temsilcisi 1911 Çerkezköyspor, Cumartesi günü Saray sahasında oynanacak olan Saray Belediyespor maçı hazırlıklarına Mustafa Uğraş Stadı’ndaki antrenman ile devam etti. Bir önceki antrenmanda sol ayak tendonunu zorlayan takımın başarılı isimlerinden Oğuz Kaptan takımdan ayrı çalıştı. Oğuz’un durumunun ciddi olmadığını kaydeden Teknikdirektör Vasıf Aksaka, “Oyuncumu riske etmemek için takımdan ayrı çalıştırdım. Fakat Cumartesi günü sahadaki yerini alacak” dedi.

KARAKTERLİ BİR OYUNCU GRUBUNA SAHİBİM

Hafta içi çok iyi çalıştıklarını söyleyen Vasıf Aksaka, “Oyuncularımın performanslarından son derece memnunum. Daha önce de söylediğim gibi karakterli bir oyuncu grubuna sahibim. Antrenmanlarımız oldukça neşeli ve bir o kadar da disiplinli geçiyor. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf biz oluruz” diye konuştu.

KİMSENİN YERİ GARANTİ DEĞİL

Takım olarak kırmızı bir çizgi üzerinde ilerlediklerinin altını çizen Teknikdirektör Vasıf Aksaka, “Beraberliğe bile tahammülümüzün olmadığı bir sürece girdik. Tüm maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi. Saray Belediyespor karşısında oynayacak kadroya hala karar vermediğini söyleyen Aksaka, “Bu takımda kim hak ederse formayı giyer. Kimsenin yeri garanti değil” dedi. 

Marmara Haber / Ahmet KARDEŞ