Barajdaki kirliliğe çözüm

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılacak olan Malkara Kozyörük Mahallesi kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

GÜNDEM 10.03.2016 14:11:00 0
Barajdaki kirliliğe çözüm

Temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Proje ile ilgili bilgi veren TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, 2 milyon lira maliyetli olan kanalizasyon inşaatı tamamlandığında Karaiğdemir Barajında kirlenme sorununun ortadan kalkacağını söyledi.

NÜFUS 50 BİNİN ALTINA DÜŞMEMELİ

Malkara’yı  hayvancılık ve tarımda Trakya’nın başkenti yapacaklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Malkara’da göçü önleyecek projeler yapacağız. Malkara’nın nüfusunu 50 binin altına düşürmememiz lazım. Hizmetin siyaseti olmaz. Biz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu projenin de Kozyörük Mahallesi'ne hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenleri kutluyorum." dedi.