Kafa kafaya çarpıştılar

Tekirdağ'da,TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü 42 yaşındaki Kasım Yalçın hayatını kaybederken, Yaşar Irmak ağır yaralandı.

GÜNDEM 8.03.2016 15:10:00 0
 Kafa kafaya çarpıştılar

Kaza, merkez Süleymanpaşa ilçesi, Barbaros Mahallesi girişinde meydana geldi. Tekirdağ merkezden Barbaros mahallesi istikametine giden Hacı Güven idaresindeki 41 SS 466 çekici, 34 AJ 9270 dorse plakalı TIR ile Tekirdağ yönüne giden Kasım Yalçın yönetimindeki 59 SL 087 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.Kaza sonrası TIR, toprak yığınına çarparak durabildi.

ARAÇTA SIKIŞTILAR
Otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü ile yanındaki yolcu Yaşar Irmak araç içinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen Büyükşehir Belediyesi Kaza Kırım ekibi ile sağlık ekipleri, araçta sıkışanları yaklaşık 2 sat süren çalışmayla güçlükle çıkarabildi. Yapılan kontrolde ise sürücü Kasım Yalçın’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yaşar Irmak ise ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
GÖZALTINA ALINDI
Kazayı yara almadan atlatan TIR sürücüsü Hacı Güven ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.