Trakyakent'den personele 'Proje Yazarlığı' eğitimi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin (Trakyakent) Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde üye Belediyelerin proje departmanında görevli personeline yönelik düzenlediği, 'Hibe Programlarına Proje Haz

GÜNDEM 29.02.2016 13:43:00 0
Trakyakent

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılan eğitim çalışmasında birinci gün; proje nedir, fikir ve proje kavramları, proje döngüsü yönetimi genel kavramlar, mantıksal çerçeve yaklaşımı, mantıksal çerçeve matrisinin proje başvuru formuna entegrasyonu, faaliyet planı, proje fikri üretme ve bütçeleme konuları ile ilgili bilgiler verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakyakent Birlik Başkanı Kadir Albayrak, eğitmen Dr. Ali Cihan Kurt ile görüşerek program hakkında bilgi aldı. Başkan Albayrak, katılımcı personele de eğitimin başarılı geçmesini ve faydalı olmasını diledi.
Eğitim çalışmasında İstanbul Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Proje Yönetim Merkezi Müdürü Dr. Ali Cihan Kurt eğitmen olarak görev aldı. Program, ikinci günde yine Dr. Ali Cihan Kurt yönetiminde, proje fikri geliştirme egzersizleri, takım çalışması etkinliği, geliştirilen proje fikirlerinin gerekçe ve amaç kısımlarının yazılması ve ortaklık yapısı oluşturulması, faaliyet planlarının yazılması ve Projelerin sunulması konularıyla tamamlandı.