Dinarsu çalışanlarını unutmadı

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Dinarsu, personelini unutmadı ve birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Yemekte, fabrikada 15 yıl ve üstü çalışan personele plaket takdim edildi.

GÜNDEM 29.02.2016 13:35:00 0
Dinarsu çalışanlarını unutmadı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Dinarsu Fabrikası, Çorlu Silverside Otel’de birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Dinarsu Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan, Dinarsu İnsan Kaynakları Müdürü Ceyhun Topçu, Çerkezköy Belediyesi meclis üyesi Taner Bahar, Yüksel Sevil ile fabrika çalışanları ile aileleri katıldı.

1955 YILINDA KURULDU
Dinarsu'nun 1955 yılında İstanbul'da kurulduğunu ve 1975 yılında Çerkezköy Entegre Tesislerine taşındığını belirten Dinarsu Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan,  “Kasım 2005'te Erdemoğlu Holding bünyesine katılan Dinarsu markası ile duvardan duvara halı, parça halı, mobilya ve iplik üretimi yapılmaktadır. Duvardan duvara halıda Türkiye’nin bir numarası olan Dinarsu’nun Çerkezköy’de bulunan entegre tesislerinde duvara halı üretimi, Chromojet baskı ve nonwoven üretimi yapmaktadır. Duvardan duvara halı sektöründe Türkiye’nin en köklü markası olan Dinarsu, parça halıda da geniş ürün yelpazesi ve her kesimden tüketiciye hitap eden fiyatları ile önemli bir oyuncu haline gelmiştir. Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış olan bayi ağı ile hizmet vermektedir” dedi.
ÇALIŞANLARA PLAKETİ
Yapılan konuşmaların ardından Dinarsu Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan, Dinarsu Fabrikasında 15 ve üstü yıl çalışan personele teşekkür plaketi verildi. Ardından çalışanlar ve aileleri, çalan canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.Yemeğin ardından yapılan çekilişte ise çalışanlara çeşitli hediyeler verildi.
Haber/Ahmet KILAVUZ