Fırınları denetledi

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İşyeri Denetim Birimi, kent merkezinde ekmek ve simit üretimi yapan fırınlar ile işyerlerine yönelik periyodik olarak gerçekleştirdiği denetimlerine devam ediy

GÜNDEM 26.02.2016 13:05:00 0
Fırınları denetledi

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İşyeri Denetim Birimi’nin gerçekleştirdiği denetimlere katılan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Halkı’nın sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyledi.

Denetimlerin Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İşyeri Denetim Birimi ve Zabıta Müdürlüğünce yapıldığını anlatan Tanrıkulu, “Şehrimizde ekmek, simit, sandviç ve poğaça imal eden işyerleri ve satış bölümlerinde yapılan incelemelerde, hijyenik koşulların yerine getirildiği ve üretilen mamullerin gramajlarının verilen tarifeler ölçüsünde olduğu, ayrıca işyerlerinde ilaçlama işlerinin eksiksiz olduğu görülmüştür. Halkımızın güvenilir ve daha sağlıklı ekmek, simit, poğaça ve sandviç yiyebilmesi için gerekli çalışmalar devam etmektedir” ifadelerine yer verdi. Denetimde,Tanrıkulu'nun başına bone taktığı, çalışanların ve diğer görevlilerin ise takmaması dikkat çekti.