Personelin güvenliği asli görevimiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak, "Personelimizin güvenliğini sağlamak bizim en asli görevimizdir."dedi.

GÜNDEM 22.02.2016 14:09:00 0
Personelin güvenliği asli görevimiz

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından Yılmaz İçöz Sahnesi'nde 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Oral Karakaya, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşması yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bizim gibi çok sayıda personel çalıştıran kurumlar için iş sağlığı ve güvenliği büyük önem arz etmektedir. Kurumumuzda her iş kolundan personel çalışarak ilimize hizmet vermektedir. Çalışan personelimizin güvenliğini sağlamak bizim en asli görevimizdir.” dedi.
Albayrak’ın konuşmasının ardından İş Güvenliği Uzmanı Hatice Erbil 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, İş Güvenliği Uzmanı Nihan Babacan  İş Yerinde Kişisel Koruyucu Donanımların Kullanılması ve Yönetim Sistemleri Uzmanı Demet Yetişkin  ise Entegre Yönetim Sistemi konularında  katılımcılara bilgilendirme yaptı.