Başkanlara 'iletişim' eğitimi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (Trakyakent) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve KapaklÄ

GÜNDEM 21.02.2016 14:18:00 0
Başkanlara

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da aralarında bulunduğu 9 Belediye Başkanına, televizyon programcıları ve haber spikerleri tarafından 'Etkili İletişim ve Hitabet Sanatı’ konulu eğitim verildi.

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (Trakyakent) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Sapanca'da düzenlenen ‘Etkili İletişim, Hitabet Sanatı’ konulu eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakyakent Birlik Başkanı Kadir Albayrak, Birlik Üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Danışmanlar ve Daire Başkanları katıldı.

Çalıştayın birinci bölümünde, bir dönem TRT ve çeşitli ulusal televizyon kanallarında spikerlik ve seslendirme yapan ve şuan Business Channel da görevini sürdüren televizyon programcısı Müge Oruçkaptan konuşmacı olarak yer aldı. Çalıştayın ikinci oturumunda CNN Türk haber spikeri Tunç Arslanalp yönetiminde yine 'Etkili İletişim, Hitabet' konusu kapsamında hitap, karşılıklı diyalog, sunu, etkili konuşma ve benzer çeşitli kavramları anlattı.
EKSİK YÖNLERİMİZ İÇİN
İletişimin önemine dikkat çeken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakyakent Birlik Başkanı Kadir Albayrak, belediyelerde bu kavramın çok fazla önem taşıdığını belirterek, "İletişim anlamında varsa eksik yönlerimizi gidermek anlamında, çok faydalı bir program oldu. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.