Ağabeyini öldüren kardeş tutuklandı

Çorlu'da, evde av tüfeği ile vurulmuş halde cesedi bulunan 26 yaşındaki Ercan Ermiş cinayetinin şüphelisi olarak gözaltına alınan kardeşi 16 yaşındaki E.E. tutuklandı.

GÜNDEM 21.02.2016 14:06:00 0
Ağabeyini öldüren kardeş tutuklandı

Olay, Nusratiye Mahallesi Derman sokak üzerindeki evde meydana gelmişti. Eve gelen anne oğlunu kanlar içinde bulmuş, gelen sağlık ekipleri tarafından ise öldüğü belirlenmişti. Olayı soruşturan polis 5 kişiyi gözaltına almış, ancak ardından serbest bırakmıştı.Soruşturmayı derinleştiren cinayet masası dedektifleri,kardeşi 16 yaşındaki E.E.'yi cinayet şüphelisi olara gözaltına alınmıştı.

BENİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU
Cinayeti itiraf eden E.E.,İfadesinde ağabeyinin kendisini sürekli dövdüğünü iddia ederek, "Ağabeyim beni sürekli dövüyor ve eve sokmuyordu. Kendisiyle olay günü kavga ettik. Bana tüfekle ateş etmek istedi. Ben de elinden tüfeği almaya çalışırken, tüfek ateş aldı ve öldüğünü fark ederek evden kaçtım" diye kendisini savundu. Savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanan E.E. cezaevine konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor