Hezimetin faturası kesildi

Tekirdağ Süper Amatör Ligde geçtiğimiz hafta Çorlu Gençlerbirliğispor'a 6-1yenilerek şampiyonluk yolunda büyük darbe alan 1911 Çerkezköyspor'da Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ile orta saha oyuncusu GençaÄ

GÜNDEM 16.02.2016 14:14:00 0
Hezimetin faturası  kesildi

Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında alınan 6-1’lik ağır yenilginin faturası, Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu ile takımın başarılı orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz’a kesildi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Gerek hocamızla, gerekse Gençağa bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdık” dedi.

YÖNETİM FATURAYI İKİ İSME KESTİ

14 Şubat Pazar günü General Basri Saran Stadı’nda oynanan Çorlu Gençlerbirliğispor – 1911 Çerkezköyspor karşılaşması, ev sahibi ekibin 6-1’lik üstünlüğü ile sona ermiş; konuk ekip de bu sonuçla ligdeki namağlup unvanını kaybetmiş oldu. Yaşanan hezimetin faturası ise takımın teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu ile orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz’a kesildi.  

SALİH İZMİR DE GİTTİ

Maç sonrası kulüp tesislerinde bir toplantı yaptıkların söyleyen 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Hocayla ve oyuncumuzla görüştük. Bugüne kadarki hizmetleri nedeniyle kendilerine teşekkür ettik. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık” dedi. Sefer Ekizoğlu ve Gençağa Yılmaz’ın yanı sıra takımda fazla forma şansı bulamayan Salih İzmir de takımdan gönderilen bir diğer isim oldu. 

HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

Çorlu Gençlerbirliğispor mağlubiyetini değerlendiren Murat Narçın, “Maalesef bizim futbolcularımız, rakip takım oyuncuları kadar maça konsantre olamadı. Çorlu Gençlerbirliğispor’u tebrik ediyorum. Çok iyi futbol oynadılar ve haklı bir galibiyet elde ettiler” dedi. Şampiyonluk yarışından kopmadıklarını kaydeden Murat Narçın, “Biz mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz. Henüz hiçbir şey bitmiş değil” ifadelerini kullandı.

YENİ HOCA ARAYIŞI BAŞLADI

Yeni teknikdirektör arayışlarına başladıklarını sözlerine ekleyen 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “3 gün içinde yeni hocayla anlaşıp, hafta sonu oynayacağımız 1461 Karadenizspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bundan sonra kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok. Biz tüm maçlarımızı kazanacağız. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ