Posta güvercini severler Edirne'de buluştu

Türkiye Güvercin Federasyonu'nun Edirne'de düzenlediği 2015 yılı Posta Güvercinleri Ödül Töreni ve 10. Balkan Fair Play Posta Güvercinleri Toplantısı'na katılan Edirne Belediye Başkanı

GÜNDEM 16.02.2016 13:24:00 0
Posta güvercini severler Edirne

Balkanlardan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen Güvercin Severler Edirne’de Lalezar Restorant da bir araya geldi. Geceye Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Türkiye Güvercin Federasyonu Başkanı Bilgin Tuncay ile Posta Güvercini Derneklerinin yöneticileri ve Balkanlardan gelen güvercin severler katıldı.
Edirne’de olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Türkiye Güvercin Federasyonu Başkanı Bilgin Tuncay, gecenin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Edirne Posta Güvercini Severler Derneği’ne ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Balkan Posta Güvercin Dernekleri Federasyonu’nun kurucularına plaket takdim edildi. Ardından 2015 yılında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Edirne Belediyesi’nin pehlivanlarının burada mini bir güreş gösterisi yaptı.