Marmaraereğlisi hurda araçları temizliyor

Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe sınırları içinde bulunan ve hurda durumunda olan araçların tespiti yapıldı.

GÜNDEM 10.02.2016 13:31:00 0
Marmaraereğlisi hurda araçları temizliyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Marmaraereğlisi ilçe sınırları içinde olan Yeniçiftlik Mahallesi, Sultanköy Mahallesi, ilçe merkezi ve köyler de bulunan hurda değerine çıkmış araçların tespitini yaparak, çevre düzenlemesi çalışması yaptı. Araç sahipleri bulunarak hurda değerine çıkarılan araçlar için gerekli işlemlerin yapılması talimatı verildi. Var olan hurda araçların boş ve kullanılmayan alanlarda park halinde olduğu tespit edilerek araç sahiplerine belli bir süre sonunda bu alanları boşaltmaları bildirildi.

DÜZENLİ BİR ÇEVRE OLUŞTURMAK İÇİN

Zabıta Müdürü Ufuk Bozan konu ile ilgili açıklamasında “Marmaraereğlisi’nde  daha temiz ve düzenli bir çevre oluşturmak için hurda araçlar tespit edilerek, araç sahipleri bulundu ve gerekli tebliğler taraflarına yapıldı. Marmaraereğlisi’ndeki çevre düzeni açısından hurda araçların kaldırılması önem arz etmektedir. Araç sahipleri gerekli ciddiyeti göstererek, gereken işlemleri  verilen süre içinde yapacaktır.’’dedi.