Ak Partili kadınlar gönül aldı

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Teşkilatı, mahallelere inerek, muhabbete ve dertleşmeye hasret teyzelerle güzel bir program gerçekleştirdi.

GÜNDEM 3.02.2016 14:54:00 0
Ak Partili kadınlar gönül aldı

İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, “Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız, dünya nüfusunun yüzde 10’unu oluşturan değerli büyüklerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Ben kişisel olarak bazı değerlerin, gün ve haftalara hapsedilmesine karşıyım. Bu günler bizleri, ruhen ve manen ilgi, sevgi ve emek olarak tembelleştiriyor. Bir yıl hatırlamadığın, ilgini, alakanı, sevgini ve emeğini esirgediğin yaşlını, anneni, babanı, eşini bir gün için hatırla, sonra unut. Bu vicdanları bir günde temizleme gibi geliyor bana. Biz AK Kadınlar olarak gün ve haftalara bağlı kalmayarak programlarımızı yapmaya devam ediyoruz” dedi.

BÜYÜKLERİN VARLIĞI AİLEYİ AYAKTA TUTAR
Ailenin temel değerlerine dikkat çeken İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, “Büyüklerimizin varlığı, bağlı olduğu aileyi ayakta tutan temel ögelerden biridir. Yeni nesillere, büyüklerimize sevgi ve saygının her zaman en içten sunulması gerektiğini çok iyi göstermeliyiz ve anlatmalıyız. Bu şekilde toplum değerlerimizi sağlamlaştırabiliriz. Zaten Türk toplumu, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı kendine ilke edinmiştir. Yarınlarının kaygısız geçmesini sağlayan anahtarın, bugünün büyüklerine gösterdiği sevgi ve onların sözlerine verdiği önem olduğunu kavramıştır” İfadelerini kullandı.
Bu hizmet anlayışıyla AK Parti hükümeti dezavantajlı gruplara şimdiye kadar verilmemiş değeri, önemi ve hürmeti gösterdiğini dile getiren Ünal, şunları söyledi:
“Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve bakanlığa bağlı İl Müdürlükleri, Türkiye genelinde inanılmaz hizmetlere imza atmaya devam etmektedir. Sosyal devlet olmanın tüm gereklerini yerine getiren hükümetimiz, bu anlamda büyüğüne, küçüğüne, duluna, yetimine verdiği desteği ve önemi gösteriyor.

KIYMETLİ TEYZELERİMİZE CAN-I GÖNÜLTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Biz de AK Kadınlar olarak bu hizmetin bir ucundan tutmaya, şehrimize duyarlı, haberdar ve hemhal olmaya çalışıyoruz. Kıymetli teyzelerimize, davetimize icabet ettikleri için can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu programı hazırlayan Sosyal İşler Birim Başkanlığı’na ve emeği geçen tüm AK Parti Kadın Kolları’na teşekkür ederim. Çalışmalarımızda önümüzü açan, maddi ve manevi desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz İl Başkanımız Ahmet Akçay’a ayrıca teşekkür ederim.”
Nesibe Ünal, ayrıca bu tür programları sık sık yapacaklarını, farklı kesimlere ulaşmak için her zaman gayretli olacaklarını, popülist siyaset değil, gönüllere dokunmanın ve hizmet siyaseti yapmanın peşinde olduklarını belirtti.