Mandalı'ya 'Kaz Gecesi' teşekkürü

Kars Arpaçay Bozyiğit Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Kapaklı Belediye Başkan Mandalı'ya Teşekkür ziyaretinde Bulundu.

GÜNDEM 3.02.2016 14:25:00 0
Mandalı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kars Arpaçay Bozyiğit Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dernek üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Barış Sümbül, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri ‘Kaz Gecesi’ne katılımları ve katkılarından dolayı Başkan Mandalı'ya teşekkür ederken, Mandalı da , “Samimiyetleriyle, güler yüzleri ve ikramlarıyla misafirperverliğini sergileyen Derneğimiz'i tebrik ediyorum” dedi.

DERNEK BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek Başkanı Barış Sümbül ziyarette yaptığı konuşmasında ''Değerli Başkanımız'a etkinliğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Katılımlarıyla da bizleri onurlandırdılar. Biz gelenek ve göreneklerimizi ilçemizde yaşatmak, anlatmak ve böylesi etkinliklerle birlikteliğimizi pekiştirmek için yola çıktık. Bu yolda gerçekleştirdiğimiz Kaz gecemizde hem kamuoyunda hem de medyada oldukça ses getirdi. Bu anlamda Kapaklı Belediyesi'ne ve Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YILLAR BOYU DEVAM ETMESİNİ DİLEDİ

Başkan Mandalı 'da konuşmasında, ''Kaz gecesi etkinliğinin yıllar boyunca devamını dileyerek, güzel bir Pazar gününe imza attıkları için dernek başkanı Barış Sümbül ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Başkan Mandalı, “Hemşeri derneklerimizin farklı ve güzel faaliyetlerde bulunması hem kültürlerini yansıtma, yaşatma anlamında hem de Kapaklımıza hareket kazandırma noktasında oldukça önemlidir. İkramlarıyla, hoş müzik dinletileri ve misafirperverliğini sergilediler. Bu anlamda değerli Barış Sümbül kardeşime ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.