Şehir hastanesi 2018'de hizmete girecek

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Tekirdağ'a yapılacak 480 yataklı şehir hastanesinin 2018 yılında hizmete gireceğini açıkladı.

GÜNDEM 28.01.2016 10:51:00 0
Şehir hastanesi 2018

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ve beraberindeki heyet Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’ne (TTBD) nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Hüseyin Bayol ve yöneticilerin karşıladığı Akbulut, ziyarette Tekirdağ’da sağlık alanında gerçekleştirilen hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

2018’DE HİZMETE GİRECEK

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatının yüklenici firması AKFEN Grubu’nun 2018 yılında eşyaları ve cihazlarıyla birlikte hastaneyi teslime hazır hale getireceğini söyleyen İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, “Doktor, hemşire, hasta bakıcı ve hizmetliden oluşan 5000 kişilik personelimizle halkımızın sağlık ihtiyacını gidermek için görev yapıyoruz. Tekirdağ’da bazı ilçelerde tamamlanan ve bazılarında da hali hazırda yapımı süren hastanelerle vatandaşlarımızı kaliteli hizmetle buluşturmayı amaçlıyoruz. İnşallah 2018’de şehir hastanemizin de hizmete girmesiyle Tekirdağ ve bölge halkına daha geniş olanaklarla sağlık hizmetimizi sunabileceğiz” dedi.

KİTAP HEDİYE ETTİ

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Bayol, derneklerinin 2014, 2015 yılı faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdiği konuşmasında 2016 yılında gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri de anlattı. Başkan Bayol, ziyaret sonunda misafirlerine Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nce yayımlanan kitaplardan hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.