Albayrak bugün Çerkezköy'de mesai yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ocak ayındaki ilçe programları kapsamında dün mesaiye Çerkezköy ilçesinde başladı.

GÜNDEM 21.01.2016 15:55:00 0
Albayrak bugün  Çerkezköy

Sabahın erken saatlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve diğer  yetkililerle beraber Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi'ne giden Başkan Kadir Albayrak kahvehanede muhtar Ahmet Milli’den mahallenin genel sorunları hakkında bilgiler aldı.

Vatandaşlarla sohbet ederek Çerkezköy ve Kızılpınar’da Büyükşehir Belediyesinin yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Albayrak “Altyapı Çalışmalarını yapan tek Büyükşehiriz. Kızılpınara da yakında başlayacağımız altyapı çalışmaları en az 50 yıl hizmet edecek. 11 İlçeye 11 okul projesinde de okulu Kızılpınar’a yapacağız. Okulun temelini de 5 Şubat günü atacağız.” dedi.

VELİKÖY MUHTARI’NI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy programı kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte daha sonra Veliköy Mahallesi muhtarı Ersan Albayrak’ı ziyaret etti. Muhtar Ersan Albayrak ile görüşerek  mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, belediye çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgiler verdi. Albayrak, Veliköy mahallesinin de diğer mahalleler gibi Büyükşehir Belediyesinden en iyi hizmeti alacağını vurguladı.

KAYMAKAM KUBİLAY’I ZİYARET ETTİ

Başkan Albayrak, daha  sonra  Çerkezköy Kaymakamı  Metin Kubilay’ı  ziyaret etti. Kubilay’ın yeni yılını kutlayan Başkan Albayrak, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe hakkında bir süre görüş alışverişi yapıldıktan sonra Kubilay, ziyaretinden ve il genelindeki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak her ay ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek, 2016 yılının Çerkezköy  ilçesinde de  hizmette atılım yılı olacağını belirtti.