Yıldız isim Tekirdağspor'da

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Tekirdağspor, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen yıldız oyuncu Gökhan Emreciksin ile anlaştı.

GÜNDEM 20.01.2016 18:21:00 0
Yıldız isim Tekirdağspor

Tekirdağspor, Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta üst sıralardaki yerini korumak amacıyla kadrosuna takviye yaptı. Tekirdağspor, transfer döneminin sona ermesine az bir süre kala, yine 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Cizrespor’un yıldız ismi Gökhan Emreciksin ile her konuda anlaştı. Sezona Cizrespor forması ile başlayan yıldız isim Gökhan Emreciksin, 2015-2016 futbol sezonunun kalan maçalarını Tekirdağspor forması altında oynayacak.

GELECEK SEZON İÇİN İDDİALI BİR EKİP OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Tekirdağspor’un bütün zorluklara rağmen sportif alanda büyük başarılara imza attığını ifade eden sarı siyahlı kulübün yöneticileri, “Biz bu sezon ligde kalıcı olduğumuzu ispatladık. Bir yandan 2015-2016 sezonunu başarılı bir şekilde tamamlamak bir yandan da gelecek sezon için iddialı bir ekip oluşturmak amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Gökhan Emreciksin de takımımıza büyük katkı sağlayacağına nandığımız bir transfer oldu. Kulübümüze ve kendisine hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

GÖKHAN EMRECİKSİN KİMDİR?

10 Eylül 1984 İstanbul doğumlu olan Gökhan Emreciksin, futbol hayatına 2000 yılında amatör spor kulüplerinden İstanbul Sinopspor’da başladı. Burada 2 sezon top koşturan yıldız isim daha sonra Bandırmaspor ile anlaşarak profesyonel futbol hayatına ilk adımını atmış oldu. Bandırmaspor’da 3 sezon top koşturan Gökhan Emreciksin’in bir sonraki durağı ise Boluspor oldu. Gökhan Boluspor’da da 4 sezon futbol oynadı.

PERFORMANSI İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Gökhan Emreciksin Boluspor kariyerinin ardından, 2008 yılında yıldızının parladığı Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile sözleşme imzaladı. Buradaki performansı ile tüm sporseverlerin dikkatlerini üzerine çeken Gökhan Emreciksin, 2009 yılında da Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Fenerbahçe’de 1 sezon futbol oynayan Gökhan Emreciksin, daha sonra sırasıyla Kayserispor, Manisaspor, Torku Konyaspor, Vartaş Elazığspor, Göztepe, Boluspor, Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu ve Cizrespor formalarını giydi. 

HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEDİ

Profeyonel futbol kariyeri boyunca toplam 42 gol kaydeden Gökhan Emreciksin, 28 de sarı kart gördü. Yıldız golcü profesyonel futbol hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ