Uyku sorununa parmak bastılar

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Saray Belediyesi ve Saray Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen "Uyku ve Uyku Bozuklukları" konulu bilgilendirme toplantısı yoğun ilgi gördü.

GÜNDEM 17.01.2016 14:27:00 0
Uyku sorununa parmak bastılar

Saray Belediyesi ve Saray Kent Konseyi’nin de katkıları ile Özel Optimed Hastanesi tarafından Tekirdağ’ın Saray ilçesinde vatandaşlara “Uyku ve Uyku Bozuklukları” konusunda bilgi verildi. Düzenlenen organizasyonda Özel Optimed Hastanesi Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Nurdoğan Yavuz gerçekleştirdiği sunum ile vatandaşlara uyku eksikliğinin insanlarda ne gibi hastalıklara yol açabileceği, normal uyku süreleri ve günlük ne kadar uykuya ihtiyacımız olduğu konularında açıklamalarda bulunuldu.

PLAKETLİ TEŞEKKÜR
Etkinlikte uyku sırasında gerçekleşen sağlık sorunlarına da değinen Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Nurdoğan Yavuz, uyku laboratuvarında bu rahatsızlıkların kolaylıkla belirlenebileceğini ifade etti. Yoğun katılımın gerçekleştiği ve katılımcıların da aktif olarak söz aldığı bilgilendirme toplantısı sonrası Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Nurdoğan Yavuz’a teşekkürlerini ileterek kendisine bir teşekkür plaketi takdim etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ