Kaymakam Kubilay İmam Hatip'te incelemelerde bulundu

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dün saat 8.30'da Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu ile Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 14.01.2016 14:43:00 0
Kaymakam Kubilay İmam Hatip

Kaymakam ziyaretlerinde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Çerkezköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsa Çetin, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yavuz Kara eşlik etti.

ZİYARETÇİ DEFTERİNİ İMZALADI

Kaymakam Metin Kubilay ilk olarak liseden ziyaretine başladı. Kaymakam girişte ziyaretçi defterini imzalayarak nöbetçi öğrencilerle ile bir süre sohbet etti. Ardından sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti ve ailelerine selam ve sevgilerini gönderdi. Sınıf ziyaretlerinden sonra okul laboratuarın da incelemelerde bulundu. Sonra okul kantinini denetledi.

ÖĞRENCİ SAYISI BİN 600

Kaymakam Kubilay burada ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu, “İlçemiz hızlı nüfus artışına sahip ve hızla büyüyor. İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenci sayımız  bin 600’ü geçmiş durumda. 2014-20145 yılında Eğitim ve Öğretime başlayan ve 21 derslik olarak projelendirilen imam hatip ortaokulumuz ilave dersliklerle 30 dersliğe çıkarılmıştır. Buda ne kadar yoğun bir talebin olduğunun göstergesidir. Okulumuza doğalgaz bağlandı ve Jeneratör de kurulacak. Bu güzel eserin ilçemize kazandırılmasında, başta Enesler Tekstil sahibi Hayırsever İşadamı Bayram Kızılarslan ve Çerkezköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Okul idaremize, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Kaymakam Kubilay son olarak İmam Hatip Ortaokulunu da ziyaret etti.  

Marmara Haber