Karadeniz Gazetecileri unutmadı

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Kapaklı'nın tanınan siyasilerinden Ömer Karadeniz, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek gazetecilerin 10 O

GÜNDEM 12.01.2016 14:34:00 0
Karadeniz Gazetecileri unutmadı

Demokratik ülkelerde basının 4’üncü güç olduğuna dikkat çeken Karadeniz, “Basın demokrasinin temel unsurlarından biridir” dedi.
BASIN BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR
Kapaklı siyasetinin tanınan isimlerinden AK Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Şanlıurfa Şehzade Restaurant’ta düzenlediği kahvaltı programında Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları ile buluştu. Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ömer Karadeniz, “Siz basın mensupları bizim günlük hayatımızın bir parçasısınız. Bizim vazgeçilmezlerimiz arasındasınız” dedi.
BASIN 4’ÜNCÜ GÜÇTÜR
Gerek yerel gerekse ulusal basının demokrasi içinde önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Ömer Karadeniz, “Demokratik ülkelerde basın, yasama, yürütme ve yargıdan sonraki 4’üncü kuvvettir. Unutulmamalıdır ki özgür basın demokrasinin vazgeçil bir parçasıdır. Sizler bu yönden çok önemli bir vazife ifa ediyorsunuz” diye konuştu ve günün anısına gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ