Kaymakam Kubilay, emniyet ve jandarmayı denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu.

GÜNDEM 12.01.2016 14:24:00 0
Kaymakam Kubilay, emniyet ve jandarmayı denetledi

İlk olarak İlçe Emniyet Müzürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, burada İlçe Emniye Müdürü Murat Ogan ile birlikte tüm birimleri ziyaret ederek personelle görüştü ve yürütülen faaliyetler ile yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

 

KARAKOL’DA İNCELEME YAPTI

Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden sonra, Gazi Polis Merkezi Amirliğini de ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gazi Polis Merkezi Amirliği ziyaretlerinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Kaymakam Metin Kubilay, burada İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Fevzi Bayram ile beraber tüm birimleri gezerek incelemlerde bulunudu.

 

 

 

KOMUTANA BAŞARI BELGESİ VERDİ

İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Fevzi Bayram’ a başarı belgesi takdim eden Kaymakam Kubilay, “Mülki, adli, idari ve diğer görevlerde göstermiş olduğunuz özverili ve gayretli çalışmalar nedeniyle sizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.” dedi.

 

 

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN YENİ YILINI DA KUTLADI

İlçe emnyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde başta İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Vekili Başçavuş Fevzi Bayram olmak üzere tüm personele 2015 yılında yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, tüm personelin de yeni yılını kutladı. Kaymakam Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın görevlerini fedakarca ve özveri ile yürüttüklerini ifade ederek, 2016 yılında da çalışmalarında başarılar diledi.

Marmara Haber