Çerkezköy Polisi'nden huzur operasyonu

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, umuma açık yerlerle ilgili olarak denetim ve kontrollerini sürdürüyor. Önceki gün Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde umuma aÃ?

GÜNDEM 12.01.2016 14:09:00 0
Çerkezköy Polisi

Yapılan denetimlerde aranan iki kişi yakalanırken, kapalı alanda sigara içmekten de eğlence mekanlarında idari para cezası uygulandı. Ayrıca çalışma izni bulunmayan konsomatrislerle ilgili olarak da soruşturma başlatıldı.

97 KİŞİ’NİN GBT SORGUSU YAPILDI

Çerkezköy Emniyeti ilçede huzur ve güvenliği sağlamak için zaman zaman yaptığı umuma açık yerlerdeki denetimlerini önceki gün Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Öztrak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren eğlence mekanlarında yapılan kontrollerde 97 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Bu sorgulamalarda polis aranan 2 şahsı tespit etti. İşyerlerindeki kontrollerde bayanların konsomatris olarak çalıştığını tespit eden polis, üç ayrı eğlence mekanında toplam 7 kişiye ise ‘Kapalı Alanda Sigara’ içmekten Kabahatler Kanunu’na göre idari yaptırım cezası uyguladı. Polis çalışma izni  bulunmayan konsomatrislerle ilgili olarak da inceleme başlattı.

Marmara Haber