DOÇEK kar kış dinlemedi

Geçtiğimiz hafta sonunu, Trakya'da yaşanan sert hava koşullarına rağmen bir dizi faaliyetle kapatan DOÇEK, "Keşan-Çamlıca-Pırnar-Mercan-Keşan" güzergahındaki "Tom Amca'nın Kul?

GÜNDEM 5.01.2016 14:13:00 0
DOÇEK kar kış dinlemedi

Rüzgarla birlikte hissedilen sıcaklığın -10/15 dereceler arasında olduğu arazi sürüşünde derelerin buz tuttuğu ve Mercan Göletinin büyük kısmında sathi buzlanma olduğu görüldü. Bisiklet ekibi akşam saatlerinde parkuru tamamlayarak geri döndü.

 

 

DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Akalın, zorlu hava koşullarına rağmen gerçekleştirilen bu turda pedal çeviren DOÇEK Bisikletçilerine teşekkür ederek; doğanın her koşulunda faaliyet yapabilecek azim ve kararlılıkta olduklarını söyledi.

KAR YAĞIŞI ALTINDA YÜRÜDÜLER

Hafta sonunda Çamlıca Köyü’nden başlayan doğa yürüyüşüne katılan doğa severler, düşen ilk kar yağışını doğada karşılamanın keyfini yaşadı.  Çamlıca’dan yola çıkan yürüyüşçüler, Pırnar Köyü altında “Ormanın Kalbi” adı verilen güzergahı izleyerek Mercan Göletini geçtiler; lapa lapa kar yağışı altında devam eden ve yaklaşık 15 kilometrelik yürüyüş Mercan Köyü’nde sona erdi.

DOĞA’YI SEVEN HERKESİ BEKLİYORUZ

DOÇEK Başkan Yardımcısı Halime Can,  bölgenin doğa sporları yönünden ciddi bir potansiyel barındırdığını ve bunun deniz gibi sadece 2-3 ayı kapsayan bir hareket olmadığını her mevsim yapılabileceğini  söyleyerek, doğayı ve sporu seven herkesi faaliyetlerine katılmaya davet etti.