Yüzükleri Akay taktı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye çalışanlarından Fatih Güner ve Selen Pehlivan'ın yüzüklerini taktı. Genç çiftin söz yüzüklerini takan Başkan Akay, bir ömür boyu mutlulu

GÜNDEM 3.01.2016 18:13:00 0
Yüzükleri Akay taktı

Çerkezköy Belediyesi çalışanlarından Fatih Güner ile bir başka belediye çalışanı Selen Pehlivan evlilik kararı aldı. Genç çift bu yolda ilk adımlarını attılar. Fatih Güner’in yeni yıl öncesi yaptığı sürpriz evlilik teklifi karşısında şok olan Selen Pehlivan, Güner’in teklifine hiç düşünmeden ‘evet’ dedi. Selen Pehlivan’ı, fotoğraf çektirmek bahanesiyle Çerkezköy Belediyesi tarafından belediye hizmet binası önüne koyulan Kar Küresi’ne davet eden Güner, Kar Küresi’nin içinde diz çökerek genç kıza sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.
TEBRİK ETTİ
Evlilik teklifinin ardından Fatih Güner ve Selen Pehlivan’ın yüzüklerini ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay taktı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Vahap Akay, “Mutluluğunuzun bir ömür sürmesini temenni ediyorum. Bugün söz yüzüklerinizi takıyoruz. İnşallah en kısa sürede düğününüzü de görürüz” diyerek genç çifti tebrik etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ