Pera Pastaneleri Trakya'ya yayılıyor

Bundan 15 yıl önce ilk şubesini Kapaklı'da açarak, hizmete başlayan Pera Pastaneleri, 4. Şubesini Lüleburgaz'a açtı.

GÜNDEM 31.12.2015 11:15:00 0
Pera Pastaneleri Trakya

İlk şubesini Kapaklı’da 2000 yılında açan Pera Pastaneleri ardından kısa süre içerisinde Çerkezköy ve Çorlu'da yeni şubeler açarak büyümeye başladı. Pera Pastaneleri, 4. şubesini ise Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde açtı.

4. ŞUBE LÜLEBURGAZ’A AÇILDI

2000 yılında ilk şubesini açtıktan sonra, 2007 yılında ikinci şubesini Çerkezköy'de, üçüncü şubesini ise 2014 yılında da Çorlu'da açan Pera Pastaneleri, geçtiğimiz günlerde 4. şubesini Kırklareli'nin en büyük ilçesi olan Lüleburgaz'da açtı. 3 katlı olan pastanede 9 personel ile hizmet veriliyor.

 

 

İMALATHANE ÇERKEZKÖY’DE

Çerkezköy'deki kendi imalathanesinde günlük ürettiği taze pasta, kek, baklava çeşitlerinin yanı sıra dünya mutfaklarındaki değişik lezzetleri Kapaklı,Çerkezköy, Çorlu ve Lüleburgaz'daki mekanında müşterilerinin beğenisine sunan Pera Pastaneleri’nin Çerkezköy’de imalathanesi bulunuyor.

MARKALAŞMA ZİNCİRİNE LÜLEBURGAZ EKLENDİ

Pera Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, Lüleburgaz'daki dördüncü şube ile birlikte Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı'da yaratmış oldukları markalaşma zincirine yenisini eklediklerini kaydetti. Aktürk, Pera Pastaneleri zincirine Lüleburgaz halkasında ekleyerek Trakya’nın damak tadında farkındalık yaratacaklarını vurguladı.

Marmara Haber