Sitespor'da deplasman şoku yaşandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve son haftalarda yaptığı çıkışla dikkatleri üstüne çeken Kapaklı Sitespor Saray deplasmanında istediğini alamadı.

GÜNDEM 29.12.2015 16:15:00 0
Sitespor

Hafta sonu yapılan karşılaşmalarda Saray Belediyespor karşısına çıkan Kapaklı Sitespor 3 puanı 3 golle teslim ederek ligde 16 puanla 6’ncı sıraya geriledi. Mücadeleden 3-0 üstün ayrılan ev sahibi takım ise aynı puanda olmasına rağmen averaj farkıyla 5’inci sıraya yükseldi.

İZLEYENLERİ HEYECANLANDIRDI

Karşılaşmaya ev sahibi takıma oranla daha hızlı başlayan konuk ekip Kapaklı Sitespor ilerleyen dakikalarda oyunun hâkimiyetini kaybetti. Ev sahibi takımında oyuna ortak olmaya başlamasıyla beraber bir süre ortada olan oyun daha sonra Saray Belediyespor lehine gelişen ataklarla izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Özellikle ilk yarının son anları ve ikinci yarının ortalarında kanatları etkili şekilde kullanmaya başlayan Saray Belediyespor rakibi karşısında istediği golleri de bulmakta zorlanmadı ve mücadeleden 3-0 galip ayrılarak puan cetvelinde bir sıra daha yukarı yükseldi.

DEMİR “HATALARIMIZ KAYBETTİRDİ”

Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor’un takım kaptanı Volkan Demir mücadeleye rakiplerine oranla daha iyi başladıklarını söyleyerek, “Takım olarak sahaya yayılamadık. İlk dakikalarda hızlı başlamamıza rağmen oyunun ilerleyen anlarında üstünlüğü rakibe kaptırdık. Bizim hatalarımızı çözen Saray Belediyespor takımı bu fırsatları iyi değerlendirdi. Her iki takımında galip geldiği taktirde ligin son 2 haftasına girilirken önemli ölçüde moral depolayacağı bu karşılaşmada gülen taraf Saray Belediyespor oldu. Bizde çok sayıda gol pozisyonuna girdik fakat bu pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimizi güzel oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Bariz hatalar nedeniyle kolay kazanacağımız müsabakayı 3-0 kaybettik.”diye konuştu.

EKSİK OYUNCULARIMIZIN DEZAVANTAJINI YAŞADIK

Bu mağlubiyetin her şeyin bittiği anlamına gelmediğini de belirten kaptan Demir “Önümüzde daha birçok müsabaka var. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Futbol üç neticeli oyun. Kazanmak kadar beraberliğe ve yenilgiye de hazırlıklı olmak lazım. İlk yarının bitimine 2 hafta kaldı. Bu 2 hafta da bile dengeler değişebilir. Bu mücadele öncesi sakat oyuncularımız vardı. Bu oyuncularımızdan eksik çıkmanın dez avantajını da hissettik. Tabi bu bir mazeret olamaz. Ama takım olarak elimizden geleni yaptık. Ancak sahaya oyunumuzu bir türlü yansıtamadığımız için mağlup olduk. Maç sonunda teknik sorumlumuz Soner Çelik mağlubiyetin tek sorumlusu olarak kendisini gösterdi. Ama bu yenilgide hepimizin payı var. Tıpkı galip geldiğimiz zaman başarıda herkesin payı olduğu gibi. Bundan sonraki mücadelelere daha iyi hazırlanıp puan kayıplarının önüne geçeceğiz” Önümüzdeki maçlarda yükselişimizi sürdüreceğiz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN