DSİ'NİN TEKİRDAĞ'DA YAPTIĞI ÜÇ TESİS HİZMETE  GİRDİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 175 yatırımı Ankara'da düzenlenen törenle açıldı. Açılış kapsamında DSİ tarafından Tekirdağ'da yapılan Malkara Karacahalil Gazi GÃ?

GÜNDEM 23.12.2015 17:41:00 0
DSİ

Başbakanı Ahmet Davutoğlu Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde hizmete alınan 2,4 milyar TL yatırım bedelli 175 dev eserin açılışın Ankara’da düzenlenenen toplu açılış töreni ile gerçekleştirdi. Açılış töreninde Tekirdağ’da DSİ (Devlet Su İşleri) tarafından yapılan Malkara Karacahalil Gazi Göleti Depolama ve Sulama Tesisi, Hayrabolu Evsel Atıksu Arıtma Tesisi ve Malkara Evsel Atıksu Arıtma Tesisi olmak üzere toplam da 30 milyon 200 bin TL maliyetli 3 eser, Malkara’da yapılan törenle hizmete girdi. 

 

 

Törene Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve çok sayıda katılım ile gerçekleşti. Ankara’dan düğmeye basan Başbakan Davutoğlu’nun yanında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da hazır bulundu. Davutoğlu, tesislerin Tekirdağ’a hayırlı olması temennisi ile açılışı yaptı.