Süper Amatörde haftanın değerlendirmesi

Süper Amatörde 10'uncu hafta maçları oynanan mücadelelerle tamamlandı. Buna Göre Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde 10'uncu hafta geride kalırken 9'uncu hafta mücadelesinde Çorlu Kültür

SPOR 23.12.2015 16:28:00 0
Süper Amatörde haftanın değerlendirmesi

Süper Amatör Ligin ilk 8 haftasında yenilgi yüzü görmeden liderliğini sürdüren ve 9’uncu hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor’a kendi evinde 4-0 kaybeden Çorlu Kültürspor bu hafta Muratlı Belediyespor deplasmanından 3 puanı 2 golle çıkarmayı başardı. 10’uncu hafta maçları sonunda 24 puana sahip iki takımdan 2 averaj farkla önde olan 1911 Çerkezköyspor lider iken Çorlu Kültürspor ise ikinci sırada yer aldı. Bu iki takımdan Lider 1911 Çerkezköyspor haftaya deplasmanda ligin son sırasında yer alan Büyük Çınarlıspor’a konuk olacakken 2’nci sırada yer alan Çorlu Kültürspor ise son sıranın bir üstünde yer alan Ergene Belediyespor’u kendi evinde ağırlayacak.

 

 

SİTESPOR EVİNDE TEK GOLLE KAZANDI

Ligde son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen ve geçen hafta Şarköy deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle mağlup olmaktan kurtulan Kapaklı Sitespor ise bu hafta kendi evinde Malkara Belediyespor’u tek golle geçerek 3 puanı kazanmayı bildi. Sitespor bu galibiyetle 16 puanla 5’inci sırada yer alırken aynı puana sahip olan Malkara Belediyespor ise 4’üncü sırada kendine yer buldu.  Kapaklı Sitespor 11’inci hafta mücadelelerinde Saray Belediyespor deplasmana konuk olacak. Aynı puandaki Malkara Belediyespor ise 11’inci hafta karşılaşmalarında kendi evinde Çorlu Genlerbirliğispor’u konuk edecek.

 

 

HAFTANIN EN GOLLÜ MAÇI

Süper Amatörde 10’uncu hafta geride kalırken haftanın en gollü maçı Ergene Belediyespor ve Saray Belediyespor arasında oynanan ve deplasman ekibi Saray Belediyespor’un 4-1 kazandığı mücadele oldu. Bu galibiyetle ligdeki puanını 13’e yükselten Saray Belediyespor sıralamada ise 6’ncı sıraya yerleşirken Ergene Belediyespor ise 6 puanla 12’nci sırada kaldı.

KİMLER DEPLASMANDA KİMLER EVİNDE KAZANDI

Tekirdağ Süper Amatör Ligin 10’uncu haftası geride kalırken hafta sonu oynanan mücadelelerde Muratlı Belediyespor’a konuk olan Çorlu Kültürspor ve Ergene Belediyespor’a konuk olan Saray Belediyespor takımları deplasmanda yaptıkları mücadelelerden 3 puan çıkarırken Kapaklı Spor’u ağırlayan lider 1911 Çerkezköyspor, Büyük Çınarlıspor’u konuk eden Aşağı Sevindiklispor, Malkara Belediyespor’u konuk eden Kapaklı Sitespor   ve Şarköyspor’u ağırlayan Çorlu Gençlerbirliğispor ise kendi evinde kazanan takımlar oldu. Bu hafta karşılaşmalarını BAY geçerek dinlenme fırsatı bulan 1461 Karadenizspor ise önümüzdeki hafta Çorlu Gençlerbirliğine konuk olacak. 11’inci hafta karşılaşmalarında ise Aşağı Sevindiklispor haftayı BAY geçerek dinlenme fırsatı bulacak.

 

 

İŞTE 11’İNCİ HAFTA OYNANACAK MAÇLAR

 Aşağı Sevindiklispor’un BAY geçeceği 11’inci haftada lider 1911 Çerkezköyspor ligin son sırasında yer alan Büyük Çınarlı Spor’a konuk olacak. 1911 Çerkezköyapor’un en yakın takipçisi ve ligin iddiası yüksek takımlarından Çorlu Kültürspor ise önümüzdeki haftayı evinde ağırlayacağı Ergene Belediyespor maçıyla tamamlayacak. Kapaklıspor’un Muratlı Belediyespor’u konuk edeceği haftada Kapaklı Sitespor ise Saray Belediyespor deplasmanında 3 puan arayacak. Bu haftayı BAY geçen 1461 Karadenizspor Şarköy deplasmanında dinlenmenin verdiği enerjiyle puan kovalayacakken Malkara Belediyespor ise Çorlu Gençlerbirliğini ağırlayacak.

Haber Onur/ AYDIN