1911'in puan kaybına tahammülü yok

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, Kapaklıspor karşısında alınan galibiyet ve takımın son durumu

GÜNDEM 21.12.2015 16:51:00 0
1911

Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan Kulüp Tesislerinde düzenlenen açıklamada ilk olarak Kapaklıspor galibiyetini değerlendiren 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, “Kapaklıspor ligin güçlü ekiplerinden birisidir. Fakat biz de takımımızın gücünün farkındayız. Maç daha farklı bitebilirdi. Fakat 90 dakika sonunda sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldık ve averajla liderliğimizi koruduk. Bundan sonraki süreçte önümüzdeki maçları kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

 

SAKATLIKLAR ÇOK ÖNEMLİ

Ligin ilk haftalarından beri birçok aksilikle mücadele ettiklerini sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “İlk 9 haftada 4 maçı seyircisiz oynama, 1 maç da saha kapama cezası aldık. Oyuncularımız sakatlıklarla boğuştu. Buna rağmen biz inancımızı kaybetmedik. 24 maçlık lig maratonunu kısa bir süre içinde tamamlayacağız. Dolayısıyla 1 oyuncunun bile sakatlığı, takım için çok önemlidir. Oyuncu sakatlanınca 2-3 hafta sahalardan uzak kalabiliyor” diye konuştu.

 

 

 

YENİ YIL HEDİYESİ OLACAK

İlk yarının tamamlanmasına iki maç kaldığını anımsatan Muzaffer Savaş, “Bizim kalan iki maçımız kolay görünebilir. Fakat, bu tür maçlarda konsantrasyon kaybı olursa, puan kayıpları da yaşanabilir. Bunun için çok dikkatli olup, ilk yarıyı 2 maçı da kazanmak istiyoruz. İki galibiyeti de yeni yıl hediyesi olarak bu takımı sahiplenen herkese hediye etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

BİR GOL YESEYDİK TABLO FARKLI DA OLABİLİRDİ

Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu ise “Hafta sonu oynan karşılaşmada çok iyi bir mücadele örneği ortaya koyan Kapaklıspor ve 1911 Çerkezköyspor takımlarını gönülden kutluyorum. Karşılaşmayı izlemeye gelenler için keyifli bir maç oldu. Oyunun belli bölümlerinde takımım çok güzel işler çıkardı. Farklı da kazanabilirdik. Fakat Kapaklıspor’un da oyun 1-0 iken ciddi tehlikeleri oldu. Bir gol yeseydik tablo farklı da olabilirdi. Biz çıkarmamız gereken dersleri çıkardık. Bundan sonra daha dikkatli olacağız” dedi.    

SAKATLAR, YENİ TRANSFER GİBİ TAKIMA DÖNECEK

Ligin ilk yarısını puan kaybı yaşamadan tamamlamak istediklerini belirten Ekizoğlu, “Devre arasında sakatlarımızın iyileşip, adete birer yeni transfer gibi takıma katılmaları ile çok daha güçlü bir ekip haline geleceğiz. Mesut Salmaz’ın durumu iyiye gidiyor. Gençağa Yılmaz da Malkara karşılaşmasından beri sakat sakat oynuyordu. Bu hafta Gençağa’yı kadroya alacağız ama kulübede bekleyecek. Oyuncumuzu riske etmeyeceğiz, dinlendireceğiz. Şampiyonluğa ulaşmak için tüm maçlarımızı final havasında oynayacağız” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ