UKOME servisçileri mutlu etti!

Son dönemlerde sık sık şikayetlere konu olan Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME), bu kez şoför esnafını mutlu etti.

GÜNDEM 14.12.2015 15:58:00 0
UKOME servisçileri mutlu etti!

Dün Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Servisçiler Derneği Başkanı  Şenol Aydoğdu, Derneğin Kurucusu ve Başkan Vekili Adem Verici , Çerkezköy Servisçiler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’a nezaket  ziyaretinde bulunarak  UKOME’nin aldığı kararlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Şoför esnafı son dönemlerdeki kararlardan dolayı memnuniyetlerin idile getirdi.

S VE J PLAKALAR HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, oda başkanlarının ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu ziyarette özellikle Tekirdağ Büyükşehir’imizin ulaşım ve Koordinasyon Kurulu yani UKOME’nin S ve j plakarla ilgili aldığı karar hakkında görüş alışverişinde bulunduk.UKOME’nin S ve J plakalarla ilgili aldığı karar bizleri memnun ve mutlu etmiştir.

 

 

Bu konuda da önümüzdeki  hafta içerisinde şoför esnafımıza bilgilendirme toplantısı yapmayı düşünüyoruz.Bu toplantımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Aşbayrak’ı da davet ederek kendisine teşekkür edeceğiz.”dedi.

BU KARAR ESNAFIN MENFAATİNE OLDU

Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  başta olmak üzere  UKOME’den sorumlu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün’e ve tüm UKOME yetkililerine S ve J plakalar ile ilgili alınan ihale kararı için çok teşekkür ettiklerini belirten Başkan Yaşar Kuş, “Bu gün ziyaretime gelen kapaklı esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Servisçiler Derneği Başkanı Şenol Aydoğdu ve bu derneğin kurucu başkanı ve aynı zamanda şuan da başkan vekili olan Adem Verici ile Çerkezköy Servis Araç Sahipleri  Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ile  UKOME’nin S ve J plakara la ilgili ihale kararını hakkında  görüş alış verişinde bulunduk. Hepimizin ortak kararı UKOME’nin bu yönde çok iyi bir karar almış olması ve karardan çok olumlu bir karardır. Mutlu olduk. UKOME aldığı bu kararın esnafımızın menfaati doğrultusunda  aldığını gördük.”diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN UYGULANMASI

Kapaklı Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’da, “UKOME’nin aldığı kararlar çok güzel.İnşallah uygulamada güzel olur. Önemli olan alınan kararın güzel olması yanında uygulanmasıdır.Bu kararı alan UKOME yetkililerine teşekkür ediyorum.”dedi.

ALINAN KARARI ODA BAŞKANLARIDA TAKİP ETMELİ

Çerkezköy Servis Araçları Yardımlaşma ve dayanışma dernek Başkanı Fikret Tanyeri de, “UKOME’nin S ve J plakalar ile aldığı kararı bizleri memnun etmiştir. Yol belgesi için  alınan kararlar 31 Aralık 2015’te bitecek. Yeni yol belgesi alan araçlar için iyi olacağı gibi bölgemizde korsan çalışan araçlarında işi son bulacak ve bu yönden de esnafımız rahat edecek.Ancak UKOME’nin aldığı bu kararları diğer oda başkanlarımızın da uygulamaları takip etmeleri gerekiyor. Eğer onlar konuyu yakinen takip ederlerse bizleri de üzmezler.”diye konuştu.

ESNAFIMIZIN PARA KAZANMASINI İSTİYORUZ

 Kapaklı Servisçiler Derneği Başkanı Şenol Aydoğdu ise, “Bende arkadaşlarım gibi UKOME’nin S ve J plakalar hakkında aldığı kararı destekliyorum ve karardan da memnun olduk. Bizim amacımız esnafımızın para kazanması olduğu gibi korsanlarında önüne geçilmesidir. İşte bu alınan karar aynı zamanda korsanlarında önünü kesen bir karar olmuştu. Bu nedenle alınan karar yerinde bir karardır. Bizleri memnun etmiştir. Bu nedenle bende başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere tüm UKOME  yetkililerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN