Ziraat Odası'ndan sağlık anlaşması

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak Oda üyelerinin sağlık hizmetlerini karşılamak amacıyla, Özel İrmet Hospital Hastanesi ile anlaşma imzaladı.

GÜNDEM 6.12.2015 14:22:00 0
Ziraat Odası

Çerkezköy Ziraat Odası’nda Oda Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu indirim anlaşması protokolünü Başkan Hasan Toprak ile İrmet Hospital Kurumsal İletişim Görevlisi Leyla Alkan imzaladı. Oda Başkanı Hasan Toprak, protokol imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, “İrmet Hospital olarak güzel bir proje yapmışsınız sizleri tebrik ediyorum. Sizden ricam çiftçilerimize en uygun fiyatları yapın. Artık oda üyelerimiz ve yakınlarının da sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasına yönetim olarak vesile olduğumuz içinde mutluyuz.”dedi.

ÇİFTÇİYE İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ

İrmet Hospital Kurumsal İletişim Görevlisi Leyla Alkan ise, “Biz her zaman her kesimin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak devletin bizden aldığı 12.00TL var onda bir şey yapamıyoruz. Kayıt sırasında bu ücret ödenmesi gerekiyor.”dedi. Buna karşın Toprak “Biz bu ücreti oda olarak biz ödeyelim siz üyelerimizden bunu almayın.” teklifinde bulundu. Yapılan anlaşmayla oda üyeleri ve yakınları indirimli olarak İrmet Hospital’den sağlık hizmeti alacak.

Haber/Seyit SÜREN