Kahve Diyarı'ndan engellilere jest!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla dün Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren Kahve Diyarı Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube yönetimi ile de

GÜNDEM 4.12.2015 18:23:00 0
Kahve Diyarı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya dernek yönetimi ve üyelerine  jest yaparak mekanlarında ağırlayan Kahve Diyarı sahiplerine teşekkür ederek, “Artık engelliler olarak toplum içinde bizler de olacağız. Çerkezköy’de böyle işyerleri olduktan sonra ve bizlere destek olduktan sonra bizler sosyal hayata her zaman renk katacağız ve sosyal hayatın içinde olacağız. Bizler engelleri aşmaya devam edeceğiz.Bizlere işyerlerini açarak  sosyal hayatın içinde yer almamızı sağlayan bu güzel işyeri sahiplerimize dernek yönetimim ve üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. “dedi.

BENİM DE ÇOCUĞUM OTİZİM HASTASI

Kahve Diyarı işletmecilerinden Ali Yüksel de kısa bir konuşma yaparak, katılımları nedeniyle engellilere teşekkür edip, “Biz her zaman engellilerimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Sizlere sakat denmesine taraftar değilim.

Ben sizlerin sorunlarınızı çok iyi biliyorum Benimde bir çocuğum  otizmli. Bu nedenle  sizleri en iyi anlayanlardan biriyim. Her insan bir potansiyel engellidir. Bu nedenle engelli kardeşlerimize herkesin gereken desteği vermesi gerekmektedir.”dedi.

Kahve Diyarındaki işyerlerinde engellileri ağırlayan Özcan Ballı, Ali Yüksel, Özhan Ballı ve Mutlu Kartal,engelli vatandaşları ağırlamaktan mutlu olduklarını ve her zaman onları ağırlayacaklarını belirtti.

Haber/Seyit SÜREN