Demir "Şanssızlığımızın kurbanı olduk"

Hafta sonu Kapaklı Sitespor ile Çorlu Gençlerbirliğispor arasında oynanan ve ev sahibi takımın 2- 1 üstünlüğü ile sonuçlanan müsabaka sonrası Sitespor'un tecrübeli kaptanı Volkan Demir, mücadel

GÜNDEM 2.12.2015 14:06:00 0
Demir

90 dakika boyunca başa baş mücadele ettiklerini vurgulayan Demir; “Maç boyunca çok fazla fırsattan yararlanamadık. Son dakikaya kadar her an her tarafa dönebilecek potansiyelde bir karşılaşma oldu. Son dakikada yediğimiz şanssız golün kurbanı olduk” diye konuştu.

3 PUAN İÇİN CANLA BAŞLA SAVAŞTIK

Çorlu Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan alabilmek için canla başla savaştıklarını belirten tecrübeli kaptan sahaya mutlak galibiyet için çıktıklarını da sözlerine ekledi. Maç öncesi rakiplerini iyi analiz ettiklerini vurgulayan kaptan Demir, “Hazırlıklarımızı yapıp rakibimizi değerlendirdik. Zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. Güçlü bir ekiple deplasmanda karşılaşmak kolay değil. Ama biz bu maçtan korkmadık. Sahada son ana kadar mücadele ettik. Maçın her iki devresinde de çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Ancak yakaladığımız fırsatlardan sadece birini gole çevirebildik. 90 dakika tamamen başa baş bir müsabaka oldu. Rakibimiz bizim kadar gol pozisyonu üretemedi ama son dakikalarda gelen şanssız bir golle bütün moralimiz bozuldu” dedi.

HİÇBİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

Kaptan volkan sözlerine şöyle devam etti; “Ligde henüz hiçbir şey bitmiş değil. Bundan sonra önümüzdeki müsabakalara bakacağız ve bariz hatalar yapmamaya da özen göstereceğiz. Sitespor güçlü bir ekip. Zorlukları her zaman aşmasını bildik. Önümüzdeki haftalarda kaybedilen puanları  telafi ederek yükselişimizi sürdüreceğiz. Takım olarak Çorlu Gençlerbirliği mağlubiyetini unuttuk ve önümüzdeki maçlara adapte olduk. Sınavlarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.”

Haber/Seyit SÜREN