Eğitim Bir Sen Kapaklı'da üyeleriyle buluştu

Kapaklı Eğitim Bir Sen 'Birlik Beraberlik ve Kardeşlik' adı altında yemek düzenledi.

GÜNDEM 1.12.2015 14:33:00 0
Eğitim Bir Sen Kapaklı

Eğitim Bir Sen’in Kapaklı’da düzenlediği yemek programına Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Memur Sen İl Başkanı Ferruh Topuz, öğretmenler ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

KUR’AN TİLAVETİ İLE BAŞLADI

Kuran tilavetiyle başlayan program Kapaklı Eğitim Bir-Sen Başkanı Bayram Akarca'nın konuşması ile devam etti. Akarca, sendikanın ve sendikacılığın önemi üzerinde durduğu konuşmasında, eğitimin geleceği, çalışma hayatının ümidi ve projelerin inşasını gerçekleştirecek kadronun eğitim bir sen kadrosu olduğunu söyledi.
Programda konuşan Memur-Sen İl Başkanı Ferruh Topuz ise sendikanın kuruluşundan bahsederek, ‘Her sınıfın Bir Yetim Kardeşi Projesi’ hakkında bilgilendirmede bulundu.  

Programda Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı da birer konuşma yaparak, sendikanın çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

TÜRKMENLERİ UNUTMADILAR

Kapaklı Eğitim Bir-Sen Başkan Vekili Mehmet Özmen'in Eğitim Bir-Sen'in kazanımlarından bahsedip Bayırbucak Türkmenleri’ne zulmeden zalim Rusyayı ve Katil Esed'i kınayarak, vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileği ile konuşmasını tamamladı.

Marmara Haber