Asbaş: Takımı gençleştireceğiz

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, önümüzdeki sezon takımı gençleştireceklerini belirtti. Başkan Asbaş, "Şu anda takım kadromuz ligdeki rakiplerimize kıyasla yaş ortalam

GÜNDEM 27.11.2015 15:23:00 0
Asbaş: Takımı gençleştireceğiz

Başkan Kazım Asbaş, “Özellikle bu sezon gerekli şekilde mücadeleci bir takım oluşturamadık. Bu nedenle rahat kazanacağımız maçları, sahada istenilen şekilde mücadele edilememesi nedeniyle kaybettik. Oysa takım teknik olarak çok iyi bir ekip. Ancak rakiplerimize baktığımız zaman grubumuzda en yaşlı ekip biziz. Şu anda ligdeki puan sıralamasındaki yerimizden gerçeği söylemek gerekirse memnun değiliz. Ama eldeki kadro şimdilik bu, bununla yetinmek zorundayız ve bulunduğumuz ligde kalmak için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

İŞ BİTİRİCİ BİR EKİP OLUŞTURACAĞIZ

Yönetim olarak bir karar aldıklarını kaydeden Başkan Asbaş, “Önümüzdeki yıl takım kadromuzu gençleştirerek tamamen mücadele edici ve iş bitirici bir ekip oluşturacağız. Bu günden bunun hazırlığı içerisindeyiz. Amacımız efsane Doğanspor’u eski parlak günlerine çıkarmak ve adından söz ettirmektir. Yıllar önce birçok futbolcu yetiştiren Çerkezköy Doğanspor yapacağı gençleştirme ile eski günlerine dönecektir. Biz yönetim olarak Doğanspor’un çok daha iyi yerlere gelmesi için elimizi taşın altına koyduk. Bu konuda eski yöneticilerimiz ve futbolcularımızın da desteklerini ve katkılarını bekliyoruz. Biz istiyoruz ki başarıda tüm camiamızın ve halkımızın katkısı olsun” diye konuştu.

7’DEN 70’E HERKESİN TAKIMI OLACAK

Yapılacak gençleştirme çalışmalarından sonra elde edilecek başarılar ile birlikte Çerkezköy Doğanspor’un ilçede 7’den 70’e herkesin gönülden destek vereceği bir takım olacağına inandıklarını sözlerine ekleyen Başkan Kazım Asbaş, “Çerkezköy halkı eski efsane Doğanspor özleminde olduğunu her defasında bizlere söylüyor. Biz de eski efsane Doğanspor’u yeniden şaha kaldırmak için bir takım çalışmalar içine girdik ve bu nedenle öncelikle takımı gençleştirmekten işe başlayacağız” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZ ESKİ DOĞANSPOR’U GÖRMEK İSTİYOR

Asbaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yılar önce devamlı başarıdan başarıya koşan bir Doğanspor görmeye alışık olan halkımız yine aynı Doğanspor’u görmeyi hayal ediyor. Başarılar geldikçe, Doğanspor olarak gelişerek büyüyeceğiz ve bölgemizde spora büyük katkı sağlayacağız. İlçemizde sporun çok daha ileri seviyelere gelmesinde katkımız olacak. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda Çerkezköy Doğanspor herkesin takımı olacak.”

Haber/Seyit SÜREN