Sitespor Çorlu Gençlerbirliği'ni gözüne kestirdi

Tekirdağ Süper Amatör Ligin güçlü ekiplerinden Kapaklı Sitespor Pazar günü oynanacak Çorlu Gençlerbirliğispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 25.11.2015 12:53:00 0
Sitespor Çorlu Gençlerbirliği

Bu mücadele öncesi haftayı BAY geçtiklerini belirten Sitespor’un tecrübeli kaptanı Volkan Demir, “Zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz ligin iddialı ekiplerinden. Bu haftayı maç yapmadan geçirerek iyice dinlenmiş olduk. Önümüzdeki maça çok iyi hazırlandık. İnşallah sahadan galip ayrılarak emeklerimizi boşa çıkarmamış oluruz” dedi.

“GENÇLERBİRLİĞİNİ YENECEK POTANSİYELDEYİZ”

Kapaklı Sitespor’un ligin iddialı ekiplerinden biri olduğunun altını çizen Volkan Demir, sözlerine şöyle devam etti:  “Çorlu Gençlerbirliğispor önemli bir takım. Ancak biz hiçbir mücadelede hiçbir rakibimizden çekinerek sahaya çıkmadık. Bu maça çok iyi hazırlandık.

Hedefimiz Gençlerbirliği karşısında 3 puan almak.  Takım olarak da bunu başaracak potansiyelimiz var. Geçen haftayı BAY geçmemiz bu karşılaşmaya daha iyi hazırlanmamız açısından bize büyük avantaj sağladı. Bütün arkadaşlarım bu maçın önemini biliyor. Deplasmanda alınacak 3 puana şuan da çok ihtiyacımız var. Şampiyonluk yarışında önemli bir basamak olan bu maçtan yüzümüzün akıyla çıkacağız.”

TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

 BAY geçilen haftada sıkı bir çalışma temposu yaşadıklarını da vurgulayan kaptan “Bu hafta  4 antrenman yaparak hazırlıklarımızı tamamladık. Maçtan bir gün öncede hafif bir idman yaparak sahaya çıkacağız. Takım olarak bu müsabakaya hazırız. İnşallah sahadan üç puan alarak hem taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz hem de iddiamızı devam ettirmede önemli bir adım atmış olacağız.”diye konuştu.

Kaptan Demir, Sitespor taraftarlarına da çağrıda bulunarak, “Bu hafta tüm taraftarlarımızı Çorlu Gençlerbirliği maçına bekliyoruz. Bu maçta yanımızda olarak vereceğiniz destek bizlere büyük moral olacak.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN