Malkara karşısında parola üç puan

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Malkara Belediyespor mücadelesinde mutlak 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

GÜNDEM 24.11.2015 14:43:00 0
Malkara karşısında  parola üç puan

Narçın, son haftalarda alınan kötü skorlardan sonra Şarköspor’a karşı oynanan güzel futbolla kendilerine güvenlerinin yerine geldiğini belirterek oyuncuların bu maçın önemini çok iyi bildiklerini ifade etti.

PAROLAMIZ MUTLAK ÜÇ PUAN

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın,  Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Malkaraspor ile deplasmanda oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak “Her maç olduğu gibi bu mücadelede de sahaya 3 puan için çıkacağız” dedi.  Narçın sözlerine şöyle devam etti:  “Pazar günü Malkara şehir stadında oynayacağımız Malkaraspor karşısına mutlak üç puan almak için çıkacağız. Ligde iddiamızı daha da kuvvetlendirmek için bu 3 puanı mutlaka almalıyız. O yüzden bu mücadele bizim için çok önemli.  Çünkü rakibimizle sıralamada puanımız aynı. Kim kazanırsa diğerine karşı büyük avantaj sağlayacak. Malkaraspor ligin güçlü takımlarından. Bu yüzden seyir zevki yüksek bir mücadele olacak.”

 

SALİH VE MESUT MALKARA KARŞISINDA TAKIMDA YERLERİNİ ALACAK

Başkan Murat Narçın Bir süre sakatlıkları nedeniyle takımda yerini alamayan defans oyuncusu mesut ile forvet oyuncusu Salih’in sakatlıklarının geçtiği, takımla antrenmanlara başladığı ve oynayacak durumda olduklarını da belirtti. Başkan Narçın, “Geçen hafta 3-0 galip geldiğimiz maçta takımımız forvet oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkmıştı buna rağmen hocamız rakibi iyi okuyarak önlemini aldı ve orta saha oyuncuların forvet gibi oynamasını sağlayarak sonuca gitmemizi sağladı. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız  Malkaraspor karşısında takımda yerlerini alacak olan Salih ve Mesut’un takıma büyük katkı ve güç vereceğini düşünüyorum. Temennimiz bu müsabakadan üç puan alarak puan cetvelinde bir iki basamak daha yukarı yıkmayı umut ediyoruz.

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Tüm takım oyuncularının da Malkaraspor maçına kenetlendiğini de belirten Başkan Murat Narçın, “Futbolcu kardeşlerimize Malkaraspor maçının önemimi anlattık ve kendileri de bu maçın önemini bildiklerini belirttiler ve herkes görevini iyi yapmak için sahaya çıkacak. Futbolcu kardeşlerimizin maçının önemini bilmelerde bizler için önemli. Çünkü kendileri de biliyorlar ki puan kaybına tahammülümüz yok. Mutlaka bu müsabakadan 3 puan almamız gerekiyor ve sahada da ona göre güzel bir futbol sergilemeliyiz. Ama her şeyden önce Malkara’da dostluğun ön planda olmasını diliyoruz.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN