Erbul Otomotiv törenle açıldı

Bekir Uluer ve Necip Uluer kardeşlerin işletmeciliğini yaptıkları Kızılpınar yolu üzerindeki Erbul Otomotiv, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan tesiste her marka aracın

GÜNDEM 20.11.2015 17:42:00 0
Erbul Otomotiv törenle açıldı

Erbul Otomotiv’in açılış törenine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ile çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri kardeşi ile birlikte kapıda karşılayan Bekir Uluer yaptığı açılış konuşmasında katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, tesisin Çerkezköy ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti.
HER TÜRLÜ HİZMETİ VEREBİLECEK KAPASİTEDEYİZ
Açılış töreni, Saray emekli Müftüsü İsmail Gezer’in duası ile devam etti. Erbul Otomtiv’de araçların full bakım ve onarımının yapılabileceğini ifade eden Bekir Uluer, “İşletmemizde mekanik bölümü de bulunmaktadır. Burada tüm markaların orijinal yedek parçaları var. Boyasından kaportasına, bakımından tüm tamirat işlemlerine her türlü hizmeti verebilecek kapasitedeyiz” açıklamalarında bulundu.
22 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU
Erbul Otomotiv’in 2 bin metrekaresi kapalı toplam 2 bin 800 metrekarelik bir alanda faaliyet göstereceğini sözlerine ekleyen Bekir Uluer, işletmede toplam 22 kişiye istihdam sağladıklarını ifade etti. Açılışı yapılan tesisin Çerkezköy ve bölge için hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Bu sayede ilçemiz için yeni bir istihdam sahası oluşturdunuz. Allah sizden razı olsun. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” temennilerinde bulundu. Programda davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Haber / Ahmet KARDEŞ