1911 hedefe kilitlendi

1911 Çerkezköyspor, hafta sonu oynayacağı Şarköyspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çerkezköy temsilcisi, Şarköyspor'u yenip, son haftalardaki şanssızlığını da atlatmak i

SPOR 19.11.2015 17:08:00 0
1911 hedefe kilitlendi

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, 22 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Mustafa Uğraş Stadı’nda ligin 7’inci sırasında yer alan Şarköyspor’u konuk edecek. Şarköyspor hazırlıklarını dün yapılan taktik ve pas ağırlıklı çalışma ile sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da sakatlıkları devam eden Salih İzmir ve Mesut Salmaz’ın karşılaşmada forma giyemeyecekleri belirtildi. Takımın diğer sakatları Deniz Sert ve İsmail’in ise durumlarının yarın yapılacak kontrolden sonra netlik kazanacağı ifade edildi. 

RİSKE ETMEYECEĞİZ

Takımın gol yollarındaki en etkili silahlarından biri olan Salih İzmir’in kasığındaki sakatlığın devam ettiğini söyleyen Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Oyuncumuzu hafta sonu oynayacağımız Şarköyspor maçında riske etmeyeceğiz. Aynı şekilde Çorlu Gençlerbirliğispor maçında bileğinden sakatlanan Mesut Salmaz da maç kadrosuna alınmayacak. Bunun dışında sakatlıkları süren Deniz Sert ve İsmail’in durumu ise Cumartesi günü yapılacak olan doktor kontrolü sonrasında netlik kazanacak” diye konuştu.  

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Takımın oynadığı son 3 maçta 6 puan kaybettiğine dikkat çeken Teknikdirektör Ekizoğlu, “Bu üç maçta da futbolcularım rakibe oranla çok daha iyi bir futbol ortaya koydu. Bu nedenle çok fazla üzülmüyorum. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ligin sonunda futbolcularımın şampiyonluk ipini göğüsleyeceğinden şüphem yok” ifadelerini kullandı.

PUAN KAYIPLARINI UNUTTURACAĞIZ

Tek amaçlarının Pazar günü konuk edecekleri Şarköyspor’u yenerek 3 puan alıp, son haftalarda yaşanan puan kayıplarını unutturmak olduğunu söyleyen Ekizoğlu, “Şarköyspor’u yenip zirve yarışının en iddialı ekiplerinden biri olduğumuzu herkese göstereceğiz. Oyuncularım oldukça hırslı ve istekli. İnşallah herhangi bir şanssızlık yaşamayız ve bundan sonra puan kaybı olmadan yolumuza devam ederiz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ