Kapaklıspor rahat kazandı

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu 6'ncı haftasında Kapaklıspor U-17 futbol takımı sahasında Karaağaç Köyüspor U-17 futbol takımı ile karşılaştı. Karşılaşmayı Kapaklıspor 3-0 kazandı.

GÜNDEM 15.11.2015 12:54:00 0
Kapaklıspor rahat kazandı

Kapaklı Futbol Sahası’nda Cumartesi günü saat 12.00’da başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor U-17 futbol takımı “Barış Tatlı, Mert, Mücahit, Muhammet Yaşar, Hamza Özer, Muhammed Şahin, Emre Yoldaş, Ercan Düzgün, Mehmet Aydoğdu, Ömür Gedik ve Emircan” kadrosuyla başlarken; Karaağaç Köyüspor U-17 takımı ise “Onur, Niyazi, Volkan, Şenol, Nusreddin, Kartal İpek, Enes Batur, Alkan, Murat Aydın ve Bilal” on biri ile sahaya çıktı. Karaağaç Köyüspor U-17 takımı mücadelenin ilk bölümlerinde Kartal İpek ve Alkan ile etkili olmaya çalıştı. Orta alanda tek top ve kısa paslarla rakip yarı alana yerleşen Kapaklıspor U-17 futbol takımı maçın 10’ncu dakikasında Muhammed Şahin ile etkili olduğu ataktan eli boş döndü.

FARK 2’YE ÇIKTI

Kapaklıspor U-17 takımı bu kez Ercan ile atağa kalktı. Ercan’ın derinleme pasında topla buluşan Emre Yoldaş ilk rakibinden şık bir çalımla sıyrıldı. Emre’nin aynı güzellikteki vuruşu ağlarla buluştu ve Kapaklıspor U-17 Takımı maçta 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını kesmeyen ve ofansif futbol anlayışını sahaya döken Sarı Lacivertli ekip ikinci gol için pozisyonlara girdi. Ömür ile orta sahasının sağ kanadından atağa çıkan Kapaklıspor U-17 takımı ataklarını kesmeden rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Orta alanda Mehmet’in pası ile topla buluşan Ercan sağ kanattan topu sürükleyerek ceza sahasına girdi. Ercan’ın sıfırdan vuruşunu kaleci Onur penaltı noktası üzerine tokatladı. Boşta kalan topu Ömür tamamladı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇ SKORU 3-0

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk bölümlerinde aradaki farkı 1’e indirmek için rakip kaleye yüklenen Karaağaç Köyüspor Kartal ile net bir pozisyondan faydalanamadı. İkinci 45 dakikanın ilk bölümlerinde oyun kontrolünü kaybeden Kapaklıspor, orta alanda kısa paslarla rakibini kendi yarı sahasına çekti. Orta alanda oyunun iyi genişleten ve rakip sahaya kanatlardan yapılan ataklarla yüklenen Kapaklıspor, Ömür ile bir gol daha buldu. Sol kanattan Ercan’ın ortasında topla buluşan Ömür yerden şık ve düzgün vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi. İkinci yarının son bölümlerinde başka gol olmayınca Kapaklıspor sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ