Son 15 gün

Çerkezköy'de yıllarca atıl durumda bekletilen İstasyon Mahallesi'ndeki Kapalı Spor Salonu'ndaki tadilat çalışmaları aralıksız sürüyor. Yetkililer, çalışmaların 15 gün içinde

GÜNDEM 13.11.2015 15:34:00 0
Son 15 gün

Dönemin Belediye Başkanı Mehmet Uz döneminde yapımına başlanan fakat tamamlanamayan ve yıllardır atıl durumda çürümeye terk edilen İstasyon Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu, Çerkezköy Belediyesi’nce yapılan ihale ile 1 milyon 366 bin lira bedelle Bir Proje firmasına ihale edilmişti. Müteahhit firmanın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğüne kaydeden yetkililer, “Salonun zemin döşeme kaplaması yapılacak. Dış cephede onarım çalışmaları tamamlandı ve mavi kırmızı renklere boyandı. Sporcu Odalarının yapımı tamamlandı. Duş salonları yenilendi” diye konuştu.

OTOPARK BEKLİYOR
Spor Salonu içi ambiyans çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Tribün ve zemin çalışmaları tamamlandı. Şimdi tribünlere koltuklar monte edilecek. Ayrıca zemin de yer döşemesi ile kaplanacak. Salonun içine skorboard ve spor donatıları yerleştirilecek. Salonun hemen yanında yapılması planlanan halı sahanın da temeli atıldı. Suni çimleri serilecek ve üstü kapatılacak. Ayrıca voleybol ve basketbol alanları da yapılacak. Otopark ise salonun diğer tarafında olacak. Doğalgaz çalışmalarının yapılmasının ardından otopark yapım çalışmalarına da başlanacak” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ