İlk aday belli oldu

CHP Tekirdağ 25. Dönem Milletvekili aday adaylarından olan Çerkezköylü iş adamlarından Ayhan Duran, 29 Kasım'da yapılacak olan CHP Çerkezköy İlçe Kongresinde, İlçe Başkanlığına aday olacağÄ

GÜNDEM 12.11.2015 18:19:00 0
İlk aday belli oldu

Duran, önümüzdeki hafta yapılacak olan ilçe delege seçimlerinde müdahil olacaklarını ve ardından da ilçe başkanlığına aday olacağını belirterek, "Örgüt içinden gelen biriyim. Son günlerde örgüt tabanından ilçe başkanlığı için gelen yoğun talep üzerine aday olmam isteniyor.  Gelen yoğun talep beni ilçe başkanlığına aday olmam konusunda çok ağır bastığı için aday olmam kaçınılmaz oldu" dedi. 

TOPARLAYICI ABİ OLACAĞIM
Ayhan Duran, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Mademki taban bana ihtiyaç duydu. Ben her zaman göreve hazırım. Bugüne kadar görevden kaçmadım ve verilen görevi de layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışırım. Benim ilçe başkanlığımda, tabana sahip çıkılacak, örgütü toparlayacak, sen, ben değil biz diyecek bir yönetim ile iş başına gelecek, partimizin  ilçemizde daha da güçlenmesi ve ivme kazanması için turuncu devrim yapmaya hazırlanıyoruz.”
PARTİMİZİN GÜÇLÜ İSİMLERİ DE BANA DESTEK VERİYOR
Çerkezköy İlçe Teşkilatında yıllarca yönetim kurulu üyeliği yapmış isimler ile eski ve belediye meclisi üyeleri ile halen belediye meclisi üyeliği yapan isimlerinde kendisine destek verdiğini belirten Ayhan Duran, “Son günlerde başkanlık için şahsıma destek olanlar çığ gibi büyüdüğünü görmek bana büyük bir motivasyon veriyor. Örgütümüzün tabanından büyük bir destek var. Partimizin yine güçlü isimlerinden Metin Akyıldız  ve belediye meclisi üyemiz Ali Çalışkan da destek veriyor.işte bu büyük desteği de arkama alarak yola çıktım. Seçime de turuncu liste ile gireceğim ve turuncu devrim yaparak CHP’ye gönül vermiş herkesi ve her kesimi ayırt etmeden kucaklamak için yola çıktım. İlçe başkanlığı yapmış olan büyüklerimizde  halka daha yakın bir isim olduğumu bildiklerini belirterek benim görevden kaçmamamı ve aday olmamı ısrarla istediler."dedi.
YÜZDE 50 ARTACAK
Duran, "CHP’yi bu günkü durumundan çok daha yukarılara taşıyarak oy potansiyelini de bu günkünden en az yüzde 50 oranında arttırma garantisi veriyorum.” diye konuştu.
Haber/Seyit SÜREN